FUTRIX DOO-PREDUZECE ZA PROIZVODNJU NAMEŠTAJA

PIB: 101987616

MATIČNI BROJ: 17325744

Mail: prodaja@onlinenamestaj.rs

website:http://onlinenamestaj.rs

website:https://futrix.rs

Adresa: Zrenjaninski put 128s

Tel: +381 11/2083-670, Faks: +381 11/2083-671

Beograd, Srbija

 

Futrix doo

Kontaktirajte nas

  1998.godine sa sedištem u Beogradu nastala je firma SPINOLA DOO. U samom početku našeg poslovanja prevashodno smo se bavili sečenjem i kantovanjem pločastih materijala, kao i prodajom okova za nameštaj. U našoj firmi takođe možete naručiti i nameštaj po meri prilagođen dimenzijama i potrebama Vašeg prostora i to sve uz pomoć i konsultacije naših projektanata. Takođe, naglašavamo da i sav komadni nameštaj izrađujemo po meri.

  2001.godine formirana je firma FUTRIX DOO, kao ćerka firma Spinole doo takođe sa sedištem u Beogradu, ali i sa poslovnim jedinicama u Negotinu i Zaječaru. Futrix doo se dodatno bavi uvozom i veleprodajom ručica, nogica i čiviluka turskog proizvođača Metax.

  Timskim radom ostvarili smo odlične rezultate i prerasli u ozbiljne firme sa salonima za prodaju i projektovanje nameštaja.

  Veliku pažnju poklanjamo internet i kataloškoj prodaji standardnih modela komadnog nameštaja koji se mogu prepraviti po dimenzijama i potrebama Vašeg prostora. Ono po čemu se razlikujemo od drugih je to što nameštaj možete dobiti već sklopljen a samim tim olakšavate sebi posao i štedite vreme. Iz naše ponude izdvajamo kompjuterske i radne stolove, klub stolove, predsoblja, cipelarnike, dečije i dnevne sobe, klizne plakare i garderobere, kuhinje, kancelarijski nameštaj i drugo. Naš osnovni cilj je kreiranje i proizvodnja nameštaja po pristupačnim cenama.

  Rukovodimo se po principu Sklopite i uštedite! Trudimo se da svaki komad nameštaja koji proizvedemo ispunjava funkcionalne i estetske zahteve u pogledu kvaliteta.

  Vaša želja – naše delo!

  Posetite nas i uverite se u tačnost naših reči.